2012. március 12., hétfő

Elköltöztünk!

Szolgálati közlemény:

Az OceanCowboy, 2012. március 12-től átköltözött a blog.hu -ra, ahol megújult külsővel, vadonatúj tematikákkal, és kibővült bloggercsapattal próbálunk meg a minél több információt, recepteket, érdekességeket megosztani veletek, a halgasztronómiát kedvelőkkel. 

Tematizáltuk, kategorizáltuk és átláthatóbbá tettük az új blog felületét, hogy a már így is óriási bázis állományunkból mindenki  a kedvére tudjon válogatni és idő veszteség nélkül megtalálhassa az éppen Őt érdeklő témát illetve posztot.

Az új blogon heti több alkalommal is fogunk  posztokat publikálni az éppen aktuális témáknak megfelelően, sok-sok recepttel, még több információval a halak-rákok és a kagylók világából, illetve filézési, bontási (azaz előkészítési) fázisfotókkal, és videóblokkokkal egyetemben.
Az oceancowboy csapata is bővült, így már van köztünk gasztronómiai újságíró és neves gasztroblogger is, aki  minden pénteken, Ha péntek akkor halnap jegyében, hétről-hétre megfőz, lefotóz egy-egy ételt a Halak és halételek című könyvből, és a tapasztalatait, benyomásait észrevételeit megosztja velünk, mind receptúra, mind szöveges tartalom közzétételével.
Az oceancowboy bloggal sűrűn találkozhattok majd az index hírportálon is, hiszen többek között azért is költöztettük át ide a blogot, hogy a hírportál széles látogatóközönségét is elérhessük. Célunk nem titok. Szívügyünk  a hazai halfogyasztási statisztikák emelése, a halfogyasztás népszerűsitése, illetve az hogy minél több embert elérhessen Magyarország egyetlen halgasztronómiával foglalkozó tematikus blogja.

Megtisztelő volt hogy visszajártatok hozzám olvastátok, bejegyzéseimet, kommenteltetek, kérdeztetek  illetve ismerkedtetek a halak-rákok-kagylók világával, és remélem hogy az új blog posztjaiban is kedveteket lelitek majd.

Új helyünk: http://ocean-cowboy.blog.hu/

üdvözlettel, ocean



2 megjegyzés:

Roza írta...

Köszi az infot:)

Sára írta...

Jól néz ki :)